Otprema i dostava

Koliko iznose troškovi isporuke?

DržavaUkupna vrijednost (uklj. PDV)Troškovi dostave (uklj. PDV.)*
Hrvatskaod € 49,90besplatno
od € 0,00€ 6,90

* Ovi troškovi dostave odnose se na standardnu ​​dostavu. Dodatni troškovi mogu nastati npr. zbog težine, veličine ili svojstava proizvoda. Ove podatke možete pronaći izravno u opisu proizvoda.

Kada stiže moja narudžba?

Datum isporuke vaše narudžbe možete pronaći u potvrdi narudžbe koju ste primili e-mailom.

Datum isporuke za pojedine proizvode možete vidjeti neposredno uz proizvod. Očekivani rok isporuke za cijelu narudžbu možete vidjeti u košarici ili nakon što ste odabrali adresu dostave i željenu uslugu dostave.

Uzmite u obzir da vašu narudžbu šaljemo iz Austrije. To znači da nijedan paket ne izlazi iz našeg skladišta na austrijske državne praznike. Naša služba za korisnike nije dostupna državnim praznicima. Uživamo u odmoru kako bismo poslije bili puni energije i vama na raspolaganju.

Moj paket je nestao. Što uraditi?

Molimo ponovno provjerite status svoje narudžbe putem potvrde narudžbe. Ako vidite status “Isporučeno” u narudžbi, trebali ste dobiti obavijest o prikupljanju paketa ili je vaš paket možda kod susjeda.

Ako se vaša narudžba još uvijek nije pojavila, pišite nam putem obrasca za kontakt. Provjeriti ćemo gdje je vaš paket, a po potrebi pokrećemo i istragu.

Moj paket je oštećen. Što uraditi?

Žao nam je ako je vaš paket oštećen u transportu.

Jesu li u vašem paketu neki proizvodi oštećeni?
Molimo vas da odmah fotografirate sva oštećenja pakiranja i artikala. Obavezno sačuvajte oštećene predmete i ambalažu. Ovo nam je potrebno da tražimo odštetu od dostavne službe. Ovdje možete reklamirati štetu.

Jesu li vaši proizvodi neoštećeni?
Ako je oštećen samo paket i želite nešto poslati natrag, jednostavno možete koristiti drugo pakiranje za povrat.

Dobro je znati: ako vaš paket ima vidljiva oštećenja prilikom dostave, provjerite jesu li proizvodi oštećeni prije preuzimanja. Ako ova opcija nije dostupna, nemojte prihvatiti paket.

Materijali za pakiranje pošiljaka

Mislimo i na naš okoliš! Naš vlastiti materijal za pakiranje u potpunosti je bez plastike. I izrađen od vrlo visokog udjela recikliranog materijala. Međutim, ponekad koristimo materijale koje dobivamo od dobavljača. Neki od ovih materijala mogu biti izrađeni od plastike. Za nas je ponovna uporaba važnija od bacanja!

Dostavne službe

Naše dostavne službe uvijek nastoje dostaviti pošiljku što je brže moguće. Imajte na umu da ponekad može doći do kašnjenja u isporuci. To je obično zbog vremenski neprilika ili pojačanog prometa.

Austrijska pošta

U Hrvatska vaša će narudžba biti isporučena Austrijskom poštom. Ako naručite do ponedjeljak 00:00 sati i naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan. Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 5 radnih dana.

Primit ćete potvrdni e-mail nakon što dovršite narudžbu. Navečer na dan otpreme primit ćete potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To vam omogućuje praćenje isporuke vašeg paketa.

Praćenje paketa možda isprva neće prikazati nikakve informacije. Ažuriranje može potrajati do 48 sati.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe možete pronaći na stranici proizvoda i u košarici za kupnju. Više informacija o zaprimanju paketa možete pronaći ovdje.

Naše dostavne službe uvijek nastoje dostaviti pošiljku što je brže moguće. Imajte na umu da ponekad može doći do kašnjenja u isporuci. To je obično zbog vremenski neprilika ili pojačanog prometa.

Slovenska pošta

U državi Hrvatska vaše će pakete dostaviti Slovenska pošta.

Ako naručite do ponedjeljak 00:00 sati, a naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan. Nakon slanja, procijenjeno vrijeme isporuke je Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 6 radnih dana..

Odmah nakon uspješnog unosa narudžbe, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Na dan dostave ćete dobiti potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To će vam omogućiti praćenje vašeg paketa.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe prikazan je za odgovarajući proizvod također i u košarici.

DHL Express

U državi Hrvatska vaši će paketi biti isporučeni DHL Expressom.

Ako naručite do ponedjeljak 00:00 sati, a naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan. Nakon slanja, procijenjeno vrijeme isporuke je Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 4 radna dana..

Odmah nakon uspješnog unosa narudžbe, dobit ćete potvrdu putem e-maila. Na dan dostave ćete dobiti potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To će vam omogućiti praćenje vašeg paketa.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe prikazan je za odgovarajući proizvod također i u košarici.

Fedex

U Hrvatska vaša će narudžba biti isporučena Fedexom. Ako naručite do ponedjeljak 00:00 sati i naručeni proizvodi su na zalihi, vaša će narudžba biti obrađena isti dan.

Nakon otpreme, isporuka se odvija u roku od 6 radnih dana.

Odmah nakon uspješnog unosa narudžbe, primit ćete potvrdu na e-mail. Navečer na dan otpreme primit ćete potvrdu otpreme s vašim osobnim brojem za praćenje. To vam omogućuje da u skladu s tim pratite svoj paket.

Ovisno o odabranoj opciji dostave, informacije o praćenju paketa možda neće odražavati najnoviji status do trenutka kada primite ovu e-poruku i može proći do 48 sati da se ažuriraju.

Očekivani datum isporuke vaše narudžbe prikazan je za odgovarajući proizvod i također u košarici.

Ekspresna dostava

DHL Express

Državado 1 kgdo 2 kgdo 5 kgdo 10 kgdo 20 kgdo 30 kgdo 70 kg
Hrvatska€ 16,00€ 16,50€ 20,00€ 37,50€ 62,00€ 90,00€ 172,50

Ako narudžba premašuje 70 kg, dodaju se troškovi dodatne težine.
To znači da su za narudžbu težine 80 kg troškovi zbroj 70 kg plus 10 kg.
Na primjer, ako je narudžba teška 143 kg, iznos koji treba platiti je trošak od 70 kg plus 70 kg plus 3 kg.

S našim logističkim partnerima nudimo vam mogućnost ekspresne dostave uz standardne načine dostave. Proizvodi koji su na zalihi i naručeni do ponedjeljak 00:00 sati mogu se ekspresno poslati na vaš zahtjev. To znači da ćete svoj paket dobiti u svim europskim metropolama sljedeći radni dan!

Proizvode koji nisu na zalihi moguće je dostaviti i ekspresnom dostavom. Isporuka će se izvršiti čim proizvodi budu na skladištu.

Odabir za ekspresno naručivanje možete pronaći u procesu naručivanja - ova opcija vam se nudi ovdje. (Nažalost, ova usluga nije dostupna za sve zemlje.) Nadoplata za ekspresnu dostavu ovisi o lokaciji dostave.

Carinjenje

Naša lokacija je u Austriji, u Europskoj uniji. Za narudžbe koje se šalju unutar EU, PDV je uključen u ukupnu cijenu. Budući da je kretanje robe unutar EU slobodno, nema dodatnih naknada.

Pažnja: Isključena su područja s posebnim propisima, kao što su Helgoland, Kanarski otoci ili Åland. U tim područjima mogu se primjenjivati ​​uvozni porezi i carine.

Posebne mogućnosti dostave

Dodatni troškovi će se naplatiti za odabrane stavke zbog njihove prirode i povezanog posebnog rukovanja. Svi dodatni troškovi koji mogu nastati obračunavaju se neovisno o troškovima dostave.
Ove informacije prikazane su na stranici s detaljima proizvoda.

Špedicija

Ukoliko želite naručiti proizvod koji se šalje špedicijskom službom, možete biti sigurni da će biti zapakiran s velikom pažnjom. U takvim slučajevima dostupna je posebna usluga kako bi Vas prijevoznik mogao osobno dočekati i predati Vam robu. Špediter će Vas kontaktirati telefonom i dogovoriti termin dostave. Dajte nam broj telefona na koji vas možemo dobiti.

Također treba napomenuti da je špediter dužan dostaviti samo do ruba Vaše adrese. Od tog trenutka smatra se da je roba isporučena i predana primatelju.
Molimo Vas da to uzmete u obzir na dan isporuke kako biste mogli samostalno nastaviti transportirati robu.

Glomazna roba

Predmeti se klasificiraju kao glomazna roba ako zahtijevaju posebnu otpremu zbog svoje veličine ili težine. Zbog ovih čimbenika, takvi artikli zahtijevaju posebno rukovanje tijekom procesa otpreme.

Dostava hladnjačom

Dostava hladnjačom uključuje sve artikle koji se moraju hladiti u našem skladištu i držati na hladnom tijekom prijevoza. To nam omogućuje da osiguramo da proizvodi stignu do Vas u najboljoj kvaliteti i apsolutno svježi.

Posebna otprema s troškovima rukovanja

Nudimo i proizvode koji zahtijevaju poseban napor u procesu pakiranja i otpreme ili se isporučuju s drugog mjesta (obično s mjesta proizvođača).

Dostava u stanicu za pakete (Packstation)

Preuzimanje na pošti

Kao kupac s vlastitim računom možete odabrati i navesti više adresa na koje treba poslati paket. Svoj paket možete preuzeti i u stanici za preuzimanje kod Austrijske pošte u Vašoj blizini.

Za to jednostavno odaberite »Stanica Austrijske pošte za preuzimanje» i odaberite stanicu za preuzimanje u Vašoj blizini.