Potrebna Vam je daljnja pomoć?

Kontaktirajte nas!

Ovdje ćete pronaći sve informacije i mogućnosti koje Vam nudi naša služba za korisnike.

Pažnja: Služba za korisnike nije dostupna tijekom vikenda i u dane austrijskih praznika i blagdana.

Imate li ideje ili prijedloge o našoj web-stranici?

Radujemo se svim idejama i prijedlozima koji bi mogli poboljšati naše usluge i izbor proizvoda. Kontaktirajte našu službu za pomoć korisnicima. Radujemo se Vašim prijedlozima!​

Gdje u svojoj blizini mogu pronaći Badger Ben?

Nažalost Badger Ben je internetska trgovina i dostupan je samo online.

Mogu li kao česti kupac kod Vas dobiti popuste?

Nažalost, to nije moguće. Mi prodajemo naše proizvode samo krajnjim kupcima, odnosno ne vodimo posebnu listu cijena za one koji često kupuju.

Isti proizvod je u drugom dućanu jeftiniji

Kontaktirajte našu službu za korisnike. Navedite ime dućana, broj i cijenu artikla u drugom dućanu te broj i cijenu artikla u našem dućanu. Mi ćemo tada to provjeriti.

Pitanja i odgovori

Vi možete online direktno kod proizvoda postavljati pitanja ili odgovarati na pitanja drugih kupaca. Da biste postavljali pitanja morate biti prijavljeni na našoj web stranici. Kod postavljanja pitanja ili davanja odgovora, molimo da se pridržavate sljedećih smjernica:

  • Kod postavljanja pitanja odnosno odgovaranja koncentrirajte se isključivo na dotični proizvod i Vaša stvarna iskustva s njim.
  • Pitanje odnosno odgovor ne smije se odnositi na našu službu za korisnike niti na proces naručivanja ili dostave. Ako imate pitanja o kupnji ili primjedbe na našu trgovinu, kontaktirajte molimo Vas našu službu za korisnike.
  • Navedite specifične detalje. Tako će biti lakše odgovoriti na pitanje i odgovor će biti korisniji.
  • Mislite na to da je svrha FAQs odgovaranje na specifična pitanja vezana uz proizvod odnosno potpora drugim kupcima koji razmišljaju o kupnji dotičnog proizvoda.

Mi zadržavamo pravo da pitanje odnosno odgovor obrišemo ili blokiramo.

Ukoliko nam želite dati svoj Feedback o našem asortimanu proizvoda, cijenama, procesu narudžbe, dostavi ili bilo čega što je u nadležnosti službe za korisnike, molimo Vas da za to ne koristite naš FAQ sistem. Naši suradnici u službi za korisnike ta pitanja neće vidjeti i neće moći na vrijeme odgovoriti. Molimo Vas da se u takvim slučajevima direktno obratite našoj službi za korisnike.